Graduation 2012

I går var det vertssøsteren sin graduation! Veldig morsomt å få oppleve en amerikansk graduation med cap and gowns. Selv om jeg veldig gjerne skulle fått oppleve å graduate selv, fikk jeg ikke muligheten til det dette året. Men jeg fikk ihvertfall stå på sidelinja å se på :-) Etter seremonien dro vi til Carrabba's og spiste middag. Og på vei hjem kom vi over en bilutstilling, så da stoppet vi for å kikke litt. Senere på kvelden dro jeg og Audrey for å se "What to expect when you're expecting". Morsom, men ikke den beste filmen jeg har sett.

Her er et bildedryss fra gårsdagen:

 


Alan, min religionbuddy.


Audrey, Sam og Katy. CousinssssEn snill mann kom opp og spurte om jeg visste hvor mange som hadde fått sitte i en DeLorean. Jeg svarte at jeg ikke hadde peiling.. Han spurte om jeg ville være en av de som kunne si at man hadde fått sitte i en. 


Fine solnedgangen <3

 

-MALIN

Gratulere med dagen!

I dag har verdens beste stepappa bursdag! 

Gratulere med dagen! Kjempe glad i deg og savner deg masse! 

Stor bursdagsklem,

-MALIN

Spørsmålsrunde!

Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde, så spør i vei om alt du vil! Spør gjerne om utvekslingsspørsmål hvis du har det!
Utvekslingsblogger.com

Om du synes det er kjempe spennende å lese utvekslingsblogger bør du sjekke ut denne linken. Selv har jeg lest igjennom alle bloggene fra Arizona, og det har hjulpet meg mye å se at andre går igjennom akkurat det samme som meg. 

 -MALINVelkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.dager til avreise!


bloglovinarkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits