Mitt utvekslingsår er over

Det siste kapittelet i mitt 1 år lange eventyr er nesten over. Koffertene er ferdig pakket og veid. Nesten alle avskjeder er tatt og alt er klart. I'm coming home.

 

Idag sover Elisa over. Min siste natt i Arizona! I morgen er det orientering og så drar vi(alle utvekslingsstudentene) til LA. Flyet mitt går ikke før tirsdagsmorgen, så jeg har en dag i LA der jeg ikke har noe å gjøre. Onsdagsmorgen er jeg på norsk jord igjen!

Det har vært et fantastisk år med flere opplevelser enn jeg noen gang kunne drømt om. Jeg har lært masse, vokst mye, sett mye, jeg har mestret et språk, en annen kultur, en annen familie og jeg har gått et år på en katolsk skole. Jeg er så stolt over meg selv for å ha gjennomført dette året og jeg ville gjort det hele om igjen hvis jeg kunne. Dette året har vært det beste året i mitt liv!! 


Her nyter jeg mine siste dager i solsteken. Er meldt regn hjemme hele uka... 


I går hadde venner fra skolen et hadebra party på en rulleskøytebane. Det var gøy og de hadde kjøpt vans til meg som de signerte. 

 

Idag dro vi ut for å se på solnedgangen over Phoenix. Jeg har ikke sett solnedgangen ovenifra enda, så det var noe jeg ville gjøre før jeg dro. Koslig og fint! Phoenix kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt!Dette er vel egentlig det siste innlegget på denne bloggen. 

Lykke til med utvekslingsåret til alle dere som reiser ut til høsten! Gled dere!

Over og ut,

-MALIN

 


  3 kommentarer på "Mitt utvekslingsår er over"

Postet av: Idun
Høres ut som du har hatt et kjempefint år! Jeg reiser ut til høsten, og både gleder og gruer meg. Kjempefint innlegg :-)
27.06.2012, 21:20
URL: http://www.idunr.blogg.no
Postet av: Maria W.
Hva var det beste med å være på utveksling?
28.07.2012, 09:16
URL: http://studereiutlandet.com
Postet av: Malin
Maria W.: Det beste ved å dra på utveksling må være å ha fått tatt del i en annen kultur og å ha mestret et annet språk. Det er mange ting som har vært gøy med utveksling, men det er ikke før du har kommet hjem igjen at du skjønner hvor spesielt og fantastisk året borte har vært!
30.07.2012, 20:48
URL: http://madebymalin.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Studere i Utlandet
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits