Sommerferie!

Endelig sommerferie! 

Skolen sluttet den 24 mai etter matteeksamen(fikk 22/25, ganske fornøyd!) klokka ni, og da bar det strake vegen til Wet'n'wild, en vannpark her i Phoenix, sammen med noen jenter fra skolen! En herlig dag i sola, med en ikke så alt for varm temperatur. Deilig start på verdens beste, og lengste, sommerferie! 


//alle bildene er tatt fra google

I det siste har jeg bare vært ute med venner fra skolen, overnattet med Elisa, vært på shopping, science museum, the batting cages, soling og bading, og rett og slett bare chilling. Deilig!! Jeg har på kino fem ganger på to uker og har blant annet sett den nye snøhvit filmen, the Avengers, Chernobyl diaries, what to expect when you're expecting og men in black 3. Søndag er det hadebra party for AFS og to timer senere reiser jeg til New York med BeloUSA for å dra på en to ukers tur nedover hele østkysten! Jeg får blant annet sett NY, Philadelphia, Washington DC, Niagra Falls, Myrtle Beach, og Florida(Disney World). Jeg reiser med utvekslingsstudenter fra hele USA og vi har fått en felles blogg dere kan følge med på hvis dere vil. "www.http://belousaeastcoast2012.blogspot.com/"

Om tre uker reiser jeg hjem til lille Norge igjen(KALDE Norge har jeg hørt rykter om?!), så denne uka sendte jeg en boks hjem til Norge med klær og ting. Det ble en litt dyr affære, 124 dollar(750nok) for 40 pounds(18 kg)! Men så googlet jeg flyselskapet jeg skal reise med og de vil ha 200 dollar(1200) for en ekstra koffert, så kanskje det lønner seg i lengden. Kjenner det nærmer seg nå!

Randome bilder fra den siste tiden:

Eska jeg sendte hjem!


Siste dag med skoleuniform :( savner den allerede, hater å finne noe å ha på meg.

Science museum med Elisa og vertsbroren hennes, Greg.

Batting cages! Vi var super dårlige broren til Elisa klarte ikke slutte å flire. "We're European! We don't know how to play baseball!"

Når man er hjemme alene(noe som skjer hvert skuddår) så må man gå på butikken å kjøpe seg mat! nomnom

Elisa har vært fryktelig sosial etter at jeg viste henne dette spillet. 

Starbuckstime <3

pakking til østkysten! Det er desverre meldt regn i NY de tre dagene vi skal være der, men det skal uansett bli godt å komme seg vekk fra denne heten et par dager. Her har det vært 45 grader hele uka og det har nesten ikke vært til å holde ut! Synes Arizona og Norge burde dele litt på varmen! 

Vi snakkes!

-MALIN

 


  2 kommentarer på "Sommerferie!"

Postet av: Elin
elska at du legg ut so månge bilde nor du blogga! :D Baadeland sååg diiigg ut!
04.06.2012, 21:28
Postet av: Eirin Jeanette
Har lest bloggen din i hele år, så synens det er trist at jeg ikke kan lese om alt de morsome du gjør i Arizona lenger. Men har vert kjempegøy å inspirerende lese bloggen din :D
21.06.2012, 15:58

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Studere i Utlandet
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits