Last Roundtable

Søndag hadde vi vårt siste roundtablemøte. Møtet var obligatorisk og handlet igrunn mest om det å reise hjem. Vi fikk et AFS hefte med ulike ulike scenarioer, huskeliste, brev fra tidligere AFSere og diskusjonsspørsmål. Vi satt der i sofaen til Louis og Allen(lederne) med triste ansikt og lagde en liste over alt vi kom til å savne. Lista over alt jeg kommer til å savne ble ganske lang... Det endte med at vi alle gråt en liten tåre, før vi dro ut for å se på solformørkelsen og for å bade. Roundtablemøter er nok noe av det jeg kommer til å savne mest neste år. De er alltid så koslige!

For å være helt ærlig så har jeg lite lyst til å dra hjem akkurat nå. Jeg føler det er så mye jeg vil gjøre og at jeg har så liten tid! I morgen er det siste dag på skolen. Bittersøtt. Jeg er glad jeg er ferdig med et helt år på en katolsk skole, men på samme tid har jeg ikke lyst til å si hadet til alt og alle jeg har blitt så glad i. Denne uka har vært full av "siste.." Siste roundtable, siste skoledag, siste gangen jeg bruker skoleuniform osv. Jeg prøver så godt jeg kan å nyte den siste måneden. Det føles veldig uvirkelig ut, om en måned så er jeg på vei hjem til Åndalsnes igjen. Er det rart om jeg sier at jeg ikke husker hvordan huset mitt ser ut? Eller at jeg ikke klarer å se for meg rommet mitt? Eller at det er fysisk umulig for meg å uttale "shorts" riktig, uten en amerikansk "R"? Eller at jeg får en klump i halsen hver gang jeg tenker på at jeg må si hadet til Elisa? Nei, jeg får prøve å se positivt på det heller. Jeg gleder meg til å se familien og vennene mine igjen! Og det er ingenting som en deilig sommerdag i Norge med grønt gress, fjell og grilling på verandaen. 

Sommervarmen har akkurat toppet 40 grader, noe jeg har blitt merkelig nok veldig vant med. Jeg fant ut at jeg har blitt en ekte Phoenician. Hvordan kan man se det? Man bruker flipflops til ALT. Sommerkjoler, shorts, skjørt, alt. Untatt jeans, men det er det for varmt til å gå med. Heldigvis har jeg hørt det er ganske varmt i Norge for tiden, så kanskje overgangen fra Arizona til Norge ikke blir alt for hard, om temperaturen og været holder seg slik da *bank i bordet*. 
Anyhow.. Her er noen bilder fra roundtablemøtet:

 

 

Nyt sol og sommer, Nordmenn!

-MALIN


  0 kommentarer på "Last Roundtable"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits