17 Mai 2012

Gratulere med overstått kjære nordmenn!

Norges bursdag feiret jeg med flagg og boller på en ellers så vanlig skoledag. Det var igrunn ikke så masse man kunne gjøre ut av dagen, annet enn å se på alle de fine bildene fra feiringen i Norge på facebook. Hjemlengselen snek seg på da jeg så alle bildene av flotte bunadskledde nordmenn. 

Lørdag derimot, ble jeg vekt klokken ni av vertsfar som hadde fått en invitasjon fra ei norsk dame som bor her i Phoenix. Hun inviterte oss til 17 mai fest! Og jammen var det ikke duket til ordentlig 17 mai fest i parken! Desverre kom jeg for sent til 17 mai toget, men jeg fikk med meg barnelekene og jeg fikk pratet litt norsk. Noen gikk faktisk kledd i bunader, men i 40 grader var det vanskelig å gå kledd som en nordmann, så de gikk hjem rett etter at jeg kom. Jeg ble litt tatt på senga av norsken da ei jente spurte hvor jeg bodde hen i Norge. Jeg glemte faktisk hvor jeg bodde!! Her i USA er det ingen som vet opp og den på Norge, så jeg svarer alltid "West Norway" når de spør, så det eneste jeg klarte å komme med til den stakkars jenta var "vest". Skal tro hun ble litt forvirra, hun var jo bare 50% norsk selv og her kommer jeg, 100% ekte nordmann, og klarer ikke snakke norsk engang. Awkward. Men etter en stund fikk jeg dreisen på å snakke norsk og engelsk om hverandre og ble til og med invitert på St. Hans fest den 23 juni! Koslig or what?

Bunad <3Sons of Norway er ei gruppe i Arizona for folk med norsk bakgrunn.

Meg og Tone. Hun er fra Oslo men har bodd her i 23 år.

Jeg gikk rundt med flagget i sekken hele skoledagen. Litt patriotisk blir man etter et år borte.

Sjokoladeboller <3 Og grytekluter som var julegave fra bestemor.

 

Håper alle hadde ei flott feiring!

-MALIN


  0 kommentarer på "17 Mai 2012"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits