Graduation 2012

I går var det vertssøsteren sin graduation! Veldig morsomt å få oppleve en amerikansk graduation med cap and gowns. Selv om jeg veldig gjerne skulle fått oppleve å graduate selv, fikk jeg ikke muligheten til det dette året. Men jeg fikk ihvertfall stå på sidelinja å se på :-) Etter seremonien dro vi til Carrabba's og spiste middag. Og på vei hjem kom vi over en bilutstilling, så da stoppet vi for å kikke litt. Senere på kvelden dro jeg og Audrey for å se "What to expect when you're expecting". Morsom, men ikke den beste filmen jeg har sett.

Her er et bildedryss fra gårsdagen:

 


Alan, min religionbuddy.


Audrey, Sam og Katy. CousinssssEn snill mann kom opp og spurte om jeg visste hvor mange som hadde fått sitte i en DeLorean. Jeg svarte at jeg ikke hadde peiling.. Han spurte om jeg ville være en av de som kunne si at man hadde fått sitte i en. 


Fine solnedgangen <3

 

-MALIN


  2 kommentarer på "Graduation 2012"

Postet av: ♥njsh
Hei! Jeg har kjempelyst til å reise på utveksling i USA, men jeg skal ikke gå vanlig studiespesialiserende. Jeg skal gå media, og lurer på om du vet det er mulig alikevell.
21.05.2012, 12:55
URL: http://njsh.blogg.no
Postet av: Malin
njsh: Det er så klart mulig, men du burde vurdere om du vil ta året om igjen, siden du ikke går allmenn. Du burde snakke med rådgiveren på skolen din, hun/han vet sikkert alt om dette! Best er det om du tar andreåret. Husk at alltids kan ombestemme deg om du vil ta året om igjen eller ikke når som helst i løpet av utvekslingsåret. Om du har lyst, så burde du dra! :-)
-MALIN
22.05.2012, 04:43
URL: http://madebymalin.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits