Scrapbooking, awards og nesten sommerferie

Hei!

Forrige helg var jeg i Grand Canyon med AFS på camping og fjelltur, men har ikke fått alle bildene fra alle de andre enda, så et innlegg om dette kommer senere!

Denne uka har det vært siste skoleuka for alle seniorene på skolen, så i mine to seniorklasser så var det ganske chill. Neste uke blir det jo enda mer chill, for da har jeg to timer der jeg ikke har klasser. Da blir det øving på bilteorien og pugging på finals. Torsdag var det Award Assembly på skolen, der elever som har vært flinke får belønning. Jeg vant prisen "Artist of the Year", "Photographer of Vision" for å være nummer 1 i fotografiklassa og "Honor Roll" for å ha hatt en gpa på 3.5 hele året. Kommer til å savne disse tullingene i fotografiklassa! 

 

Vi fikk også udtelt "yearbooks" denne uka og hele uka har gått med til å skrive i alles bøker. Bøker blir utvekslet før hver time og gitt tilbake før neste time så du kan bytte den med noen andre. Kjempe koslig å ha så mange søte hilsener i boka! Et fint minne å ha.

Fredag dro jeg på en softballgame der jentene fra skolen var i finalen. De vant 7-2 og kom seg videre til state. Lørdag vant de hele greia! Champions woop woop! Etter fredagens kamp TPed(short for toilet paper) vi ei i klassa. Typisk amerikanske ungdommers tidsfordriv. 

Jeg og Paloma på softballkamp!

Lørdag scrapbooket jeg og Elisa. Vi handlet inn klistremerker for hundrevis av kroner og satt oppe til 4 om natten med 150 bilder hver. Scrapbooking er slitsomt! Men koslig å se i senere. Vi tok oss en pause i sjutiden for å bli med vertsbroren til Elisa på et ungdomsteater. En gruppe ungdommer hadde et slags improvisasjon show(?) der publikum måtte komme med forslag på scenarioer som de måtte gjøre. En litt.. spesiell.. opplevelse. Etter det spanderte han smoothie og sushi. Koos. Kjenner det begynner å nærme seg slutten nå altså! 1mnd og 2 uker igjen til hjemreise og helgene begynner å bli fulle av planer som må gjøres før det. Føler jeg ikke rekker alt jeg vil gjøre! Det blir trist å slutte på skolen også, selv om det har vært et slit. Det er rart å tenke på at jeg må si hadet til mange jeg aldri kommer til å se igjen. Jeg har ihvertfall ei vanlig skoleuke igjen før finals og neste uke er stappfull av planer. Onsdag er det dansekonsert på Elisa sin skole, torsdag er det feiring av 17 mai og gudstjeneste og fredag er det Audrey's graduation! 

 

Dette blir det vanskelig å si hadet til <'3 haha

 

Anyhow, ha ei fin uke

-MALIN
  0 kommentarer på "Scrapbooking, awards og nesten sommerferie"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits