Prom 2012

Forrige lørdag var det Prom på skolen! 

Klokka fire kom daten min for å hente meg, men vi fikk ikke dra før vi hadde hatt en obligatorisk photoshoot med vertsfar. Ray, daten min, hadde kjøpt en corsage til meg, som er veldig vanlig å kjøpe til daten sin på prom og som skal sitte på håndleddet( du har sikkert sett det på film). Jeg hadde kjøpt en buttonaire som jenta kjøper til daten og som skal være festet på brystet. Etter en photoshoot hjemme hos meg, dro vi hjem til hans foreldre og hadde en photoshoot der. Så kjørte vi dit vi skulle spise middag og ta bilder. Vi var en hel gjeng fra skolen som dro til en av jentenes hus. Hun hadde dekket bord, lagd velkomstdrinker, fått lillbroren til å være servitør, lagd egne menyer og pyntet hele huset for anledningen. Vi fikk servært italiensk middag med sjokoladekake som dessert. 

Etter middag og dessert kjørte vi til skolen der de hadde prom i år. Temaet i år var "Springtime in Paris" og hele skolegården var pyntet som om det skulle vært Paris. De hadde leid en rå DJ som kostet halvparten av hele prombudsjettet og de hadde leid inn fotograf. Vi danset hele kvelden, og etter det dro vi på bowling. Hadde det kjempegøy sammen med jentegjengen og hadde vansker med å gå dagen etter. Desverre var prom på den varmeste dagen vi har hatt siden september, så litt svett og klamt på dansegulvet ble det. Og for å ikke glemme i bilen til Ray! Airconditionet hans virket ikke og for å ikke ødelegge sveisen måtte vi ha vinduene igjen. Var sikker på at all sminka skulle renne av, noe den heldigvis ikke gjorde. Jeg fikk ordnet håret hos en stylist, akkurat som på homecoming, men for prom bestemte jeg meg for å gjøre sminka selv. Prom i seg selv var akkurat som på film, med unntak av at det var i gymsalen. Punsj, Prom King & Queen, DJ, date, corsage, noen hadde leid limo, og så videre.

Alt i alt en vellykket kveld med minner for livet!

Jentegjengen som jeg har blitt så glad i <3

Paloma og meg

Amanda og meg på bowling

 

Snakkes,

-MALIN


  1 kommentarer på "Prom 2012"

Postet av: Stine i USA 11/12
Så utrolig gøy. Jeg gleder meg til mitt prom, håper det blir like vellykket.
30.04.2012, 04:18
URL: http://stiinusa.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits