Hjemmelaga pizza, mini golf og research paper

Endelig helg! Denne helga har jeg ikke lagt noen planer fordi jeg har et essay som skal være ferdig til første mai. Helt til to gutter fra skolen ringte meg i går å ville ta meg med på "forking". Forking er når man putter plastikkgafler i hagen til noen, ringer på og stikker av. De plukket meg opp, kjørte en runde rundt nabolaget og stoppet ved huset mitt. De skulle nemlig "forke" vertssøstra mi! Jeg klarte heldigvis å overbevise dem om at å "forke" sitt eget hus ikke var noe gøy. Så vi kjørte likeså godt bort til Elisas hus å "forket" henne istedet. Så dro vi for å spille mini golf. Amerikansk mini golf! Med vindmølle og hele pakka. 

I dag har jeg ikke gjort noe. Jeg sov lenge, ryddet rommet, gikk til Starbucks og handlet inn det jeg trengte for å lage hjemmelaga pizza! Jeg hadde nemlig sagt at jeg skulle lage middag i dag! Vertsmor, litt sjokka igrunn, sa gladelig ja. Så, etter pizzaoppskriften mamma lærte meg, lagde jeg to hjemmelagde pizzaer. "This is the best meal I've had in a long time!" sa vertsfar etter sitt sjuende stykke. Vi spiste opp en hel langpannepizza. Nå er det på tide å starte med essayet. Skal bli så godt å få det ferdig!

-Malin


  0 kommentarer på "Hjemmelaga pizza, mini golf og research paper"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits