California: Los Angeles & Hollywood

Idag bestemte vi oss for å droppe Universal Studios og heller dra til Hollywood. Vi er litt leie av karuseller og fornøyelsesparker, så vi bestemte oss for å trosse LA trafikken og heller være turister i Hollywood. Vi fikk tilbud om å dra på en to-timers lang "star tour" rundt Hollywood, for å se skiltet, Mulholland drive(der de fleste og største kjendishusene er), Beverly Hills og Rodeo Drive. Vi fikk se 45 kjendishus, blant annet huset til Britney Spears, Charlie Sheen, Jennifer Lopez, Madonna, Christina Aguilera, Tom Cruise og Paris Hilton. Milliondollars houses, så klart! Store, fantastiske hus med badebasseng og tennisbane. Etter touren gikk vi for å se "the Walk of Fame" med alle stjernene på bakken, the Kodak Theatre der Oscaren blir utdelt, og the Chinese Theatre hvor TCM film festivalen blir holdt. Film festivalen gikk av stabelen idag, og vi var så heldige å havne midt oppi hele den "røde løper happeningen". Vi fikk se Liza Minnelli og Jennifer Grey. Og Larry Hagman, Linda Gray og Patrick Duffy fra tv-serien "Dallas". Selv om det ikke var store navn, så fikk vi ihvertfall se en rød løper event! Og se her:

Dette bildet tok jeg av Dallas skuespillerne

Dette bildet fant jeg en time senere på google. Hvis du ser nærme nok, så står jeg ved siden damen i rød jakke på høyre side.

Vi spiste på Hard Rock Café og jeg kjøpte et par souvenirer, blant annet en liten Oscar statue. Hollywood er virkelig noe for seg selv, med mennesker av alle farger og fasonger. Hjemløse, rike, turister og "look-a-likes", skumle stalkere, snille reiseledere, gærne "enden er nær" mennesker, og musikere av alle slag.

Jeg kjøpte meg en liten nøkkelring på Hard Rock Café, og mannen i disken spør hvor jeg er fra. Jeg svarer at jeg er fra Phoenix, men at jeg egentlig er en utvekslingsstudent. "La meg gjette, du er fra Norge, ikke sant?" forbløffet og sjokkert nikket jeg ja. Hvordan visste han det?! Så svarer han "Norge er det eneste landet med identifikasjon på baksiden av bankkortet. Hehe, skremte jeg deg nå?". Luringen! Men det er faktisk mange som blir overrasket når jeg ber dem om å snu bankkortet da de spør om ID, "Jøss, så smart! Hvor er du fra?" og så må jeg fortelle dem hele historien om at jeg er en utvekslingselev fra Norge. Men det er jo bare koslig at folk er interesserte. 

Her kommer en haug med bilder fra dagen:


LA!!!


Los Angeles Skyline
Here we are!


Walk of Fame

Kodak Theatre og Hard Rock Café
Her er hotellet fra Pretty Woman med Julia Roberts


Los Angeles <3

Hollywood skiltet!!


Her bor Britney SpearsBak denne porten bor det mange kjendiser. "Beverly Park" heter plassen.

Her bor Eddie MurphyI Beverly Hills er alle brannhydrantene malt sølv, og alle trærne må være like på begge sider.

Her bor CherDet berømte Beverly Hills skiltet!

Her eier Justin Bieber en leilighet sammen med mange andre kjendiser

Her bor Christina Aguilera

PIPA TIL TOM CRUISE!!! hahahaHer bodde Marilyn Monroe

Rodeo Drive, der alle merkebutikkene ligger

Beverly Hills Government Building

Her ender route 66.Chinese Theatre

Red Carpet Event

Denne stod inne på Hard Rock Café

It's Liza Minnelli!!

 

-MALIN

 


  2 kommentarer på "California: Los Angeles & Hollywood"

Postet av: Astrid
Detta med bankkortet kjenne i me igjen i. Haha, dei skjønna ikkje at de e ID'en min samtidig som de e et bankkort! Du e kjempeheldig som har fått vært i Hollywood. Lov å fortell me alt i detalja i sommar, okay? <3
13.04.2012, 09:48
URL: http://kjekt.blogg.no
Postet av: M a k r i p a ♥
OMG ! jeg hadde gjort hva som helst for å være der du er nå ! heldig! <3
13.04.2012, 23:59
URL: http://makripa.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits