Passover

 

God påske!

 

Da fikk jeg endelig påskeferie jeg også. Har ikke hatt ferie siden jul! Det blir en litt annen påskeferie på meg i år, for istedenfor ski, snø og kvikk lunsj, blir det California, Disneyland, strand og shopping. Gleder meg! Vi reiser på søndag og skal være der en hel deilig uke. Stedet vi skal bo heter Mariott, her kan du se linken. 

 

Idag fikk vi tidlig fri fra skolen, så da benyttet jeg anledningen til å sole meg litt. Må jo se bra ut på prom, haha. Husket solkrem denne gangen, for en gangs skyld.


Vannet begynner å bli varmt også nå, så snart kan vi starte badesesongen!

 Ellers denne uka har det vært skolestress hele veien. Ser ut som om lærerne elsker å gjøre seg ferdige før ferien, så uka har vært stappet med prøve og innleveringer. Det er vel slik i Norge også kan jeg tenke meg. Fikk gjort ferdig alt jeg trengte, så da kan jeg slappe av hele ferien! Var kun i religionklassa det var litt chill denne uka, for der har læreren bestemt at man ikke skule gjøre lekser siden det var "Holy Week".. Så istedet så lærte hun oss hvordan man forbereder "Christian Seder Meal" eller "Passover Dinner", hvis du vil. Vi måtte spise persille dyppet i saltvann, pepperrot, tørre kjeks, druejuice, eplemos og et brød kalt "Matzsah". Ikke akkurat det beste måltidet jeg har hatt kan man si. Måltidet skulle minne oss om da Gud drepte alle førstefødte i Egypt, men "passed" alle jødene som hadde smurt blod fra et lam på dørkarmene, derav ordet "passover". Så fikk dere en liten leksjon i religion også, heldige dere. På søndag kan jeg begynne å spise kjeks igjen også, for da er lent-tiden over. Jeg har vært kjempeflink og ikke spist en kjeks på 40 dager! 


mm.. yummy or what? // Bilde tatt fra GoogleNå har jeg snart vært her i åtte måneder! Men i det siste har jeg hatt så mange drømmer om hjemreisen. Jeg kommer hjem, men ingen savner meg, ingen bryr seg om at jeg er hjemme igjen, eller så føler jeg at det ikke er på tide å reise hjem og får panikk. Disse drømmene har begynt å komme jevnlig og de skremmer meg litt egentlig. Jeg gleder meg jo litt til å komme hjem, men så er jeg så redd for å bli skuffet over at det å komme hjem ikke var så gøy allikevel. Og at jeg kommer til å savne Arizona mer enn det er godt å være hjemme. Heldigvis har jeg jo en herlig familie og gode venner å komme hjem til og jeg vet at de savner meg. Det eneste jeg kan gjøre er vel å lage mange planer for sommeren, så jeg vet jeg har noe å glede meg til når jeg kommer hjem. 

 Må jo skryte litt når man faktisk kan, hehe. 

 

Ha en fortsatt god påske venner og kjente,

-MALIN

 


  0 kommentarer på "Passover"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits