God Helg!

Starter helga med soling i finværet! Her har våren endelig kommet med sine 30 plussgrader. Deilig! Klarte selfølgelig å undervurdere sola igjen, selv med 15 faktor solkrem. Endte opp som en rød tomat, igjen.


uups...

I helga er det ikke så mye som skjer. I dag har jeg satt av dagen til leksegjøring, japp, du hørte riktig, lekser en fredagskveld. Det er blitt normalt det nå. Har fått en stor stil som må bli ferdig til første mai. Men det er jo lenge til, tenker du sikkert, men snart er det påskeferie i California og da vil jeg heller nyte den enn å sitte inne på hotellet å skrive stil. I morgen skal jeg på promdress shopping, og etter det er det Hunger Games med venner fra skolen. Har hørt så mye bra om den filmen og alle er helt i hundre! Større enn Twilight tror jeg den kommer til å bli.

Speaking of prom, her om dagen fikk jeg en lapp på skolen. Eller, et ark som var brettet i fire. Jeg åpnet arket og så at alt var skrevet på norsk. Whaaat? tenkte jeg, hvem kan snakke norsk på skolen min?! Jeg ble skikkelig forvirra. Men så begynte jeg å lese brevet, og det viste seg å være et søtt brev fra en av vennene mine der han spurte om jeg ville gå til prom med han! Han hadde lånt ei norsk-engelsk ordbok på biblioteket og oversatt ord for ord(internettet hans fungerte ikke, så han måtte gjøre det på "gamlemåten"). Det var ihvertfall en veldig søt måte å bli spurt til prom på!


Søøøtt!

 

Nei, nå får jeg og min hummerrøde kropp sette igang med leksene. Lite gøy.

See ya,

-MALIN


  1 kommentarer på "God Helg!"

Postet av: Astrid
Fin sløyfe du har fått bakpå ryggen!

Og i visste du kom te å få de et par beundrera der borte. Så søtt! Miss yah sistah
24.03.2012, 21:54
URL: http://kjekt.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits