Happy 18!

Lørdag fylte jeg atten år! Stor jente! Siden jeg er i USA så kunne jeg ikke feire attenårsdagen min "Norwegian-style", og det var jeg litt skuffet over. Jeg trodde det kom til å bli kjipt å fylle atten her, men det var ikke så ille. Annet enn at det ble pizza og brus istedenfor alkohol, tror jeg at jeg har hatt den beste bursdagshelga ever.

Feiringen startet allerede på onsdag, da lokalkontakten min og datteren hennes tok meg ut på middag. Vi spiste mexicansk mat, pratet, drakk virgin margaritas(Alkoholfri."I know you can't drink here, but we can pretend"). Jeg fikk is med tente lys og restaurantfolkene kom ut for å synge, på spansk, selfølgelig.

Torsdag kom jeg på skolen til en sløyfe på skapet. I lunsjen hadde venninnegjengen bakt kake, bestilt pizza, laget et kort der alle juniorene hadde skrevet en hilsen og hele kantina sang for meg. Grunnen til at de ville feire på torsdag var fordi vi hadde fri på fredagen. Så fredagen brukte jeg dagen på å rydde rommet og shoppe. 

Søteste gjengen!


Fineste sløyfa! Den henger nå på senga.

Lørdag startet dagen med bursdagsfrokost på IHOP(International House of Pancakes) med hele familien. Da jeg kom hjem var det skypetid med familien i Norge. Søteste familien hadde kjøpt kake og tent lys og det ble feiring gjennom skype. Kjente jeg fikk litt ekstra hjemlengsel da ja! Senere på kvelden var det tid for bursdagsfest sammen med AFSjentene mine. Pizza, brus og snacks, prating og tjating som jenter kan best, og verdens søteste kake laget av verdens søteste bestevenn. Senere så vi film og spilte Just Dance. Det er noe helt spesielt når ti jenter i ei stue danser og synger til "It's raining men". Må vel innrømme at vi var litt bråkete. Stakkars naboer. Vi fikk ihvertfall danset av oss kakekaloriene! 


Isen jeg fikk av servitøren. 


Elisas fantastiske sjokoladekake!
Prae, Ella og Laura.
Giovanna og Elisa


Meg og Prae


Lisa og meg
Typisk Ella og Elisa øyeblikk. 


Giovanna, Marta og Julia.


Dancedancedance


Ella er helt med!

 

Søndag hadde vi et roundtable. Den eneste gutten i gruppa vår var borte, så lederne bestemte seg for at vi skulle dra å fikse neglene våre og ha en liten jentedag. Etter at neglene våre var fikset dro vi for å spise thai-mat, siden Prae er fra Thailand. Vi bestilte hver vår rett, satte det midt på bordet og alle kunne ta det de ville. Det ble mye mat på oss kan du si! Etter at vi var stappmette, kom plutselig serviøteren ut med ei kake med tente lys og hele gruppa begynte å synge. De søte lederne våre hadde bakt kake til meg og gjemt den i kjøleskapet til restauranten!


matmatmatmat


nomnom

 

Jeg har hatt en awesome femdagers bursdagshelg! Jeg har storkost meg veldig, men det skal bli godt å komme seg tilbake til sunn mat og trening. Tusen takk til alle som gratulerte meg på facebook og til alle som gjorde bursdagen min fantastisk! 

-MALIN


  1 kommentarer på "Happy 18!"

Postet av: VeronicaArlene
Gratulerer så mye med overstått! :) Ser ut til at du har hatt en kanon feiring :)
05.03.2012, 05:36
URL: http://www.vicci92.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits