Et Appelsintre i Hagen

I Arizona finnes det sitrusfrukt-trær i nesten hver eneste hage. Så lørdag bestemte jeg og Elisa oss for at vi skulle lage nypresset appelsinjuice med appelsiner fra egen hage. Kjempegodt og kjempesunt! Og en veldig annerledes opplevelse. Stekte oss litt i sola gjorde vi og, før vi dro på et AFS party. Partyet var igrunn ikke så morsomt, var mest for de voksne egentlig. Det var kalt "Wine and Cheese party" og var en auksjon til inntekt for grand canyon turen vår. Var for det meste voksne der, frivillige, ledere og familier som vurderer å ta inn en afs student neste år. 


(Iphonebilder tatt av Elisa)

Søndagen har gått med til lekser og Oscarutdelingen. Det skal bli godt å få gjort ferdig prosjektet i økonomi, er jo verre en en muntlig eksamen omtrent! I morgen skulle vi egentlig presentere prosjektet vårt, men det ene gruppemedlemmet vårt er syk. Så idag bakte jeg brownies, som egentlig skulle være premie til folk som svarte riktig på spørsmålene våre, til ingen nytte. Vi får håpe læreren vår sier det er greit at vi framfører greia senere. Og så får jeg gi brownisen til ulvene ved lunsjbordet.

 

Aner ikke hvorfor bildet er opp ned.. Men her ser dere ihvertfall hvor pro jeg har blitt. Vertsmor mener jeg har det fra min mor, og jeg er ikke uenig i det. Det er to lag med brownies med frosting i midten og på toppen, og melishjerter som siste finish, siden jeg lette huset rundt etter strøssel, men kunne ikke finne noe. Familien min baker så og si aldri! I jula skulle jeg bake kakemenn, men de hadde ikke kjevle, så jeg måtte fylle Vossflaska mi med vann og rulle med den. Det sier litt. 

Denne uka er det slutten på third quarter og vi går inn i siste del av skoleåret, skummelt å tenke på at jeg snart er ferdig, tiden går så fort! Denne lørdagen fyller jeg atten også! Da blir det sleepover på torsdag(fri fra skolen på fredag) og et lite bursdagsparty på lørdag med venninner fra AFS. 

Idag har det blåst noe fryktelig her i Phoenix. Var nesten litt rart å kjenne vinden i håret igjen, er ikke så ofte det blåser kraftig her. Men savner liksom ikke blesten på Næs heller da, forsåvidt, for den er så kald og sur. Man skal ikke klage når vinden er varm og deilig, med en liten anelse støv og sand. 

Ha ei fin uke, hilsen ørkenrotta.

-MALIN


  0 kommentarer på "Et Appelsintre i Hagen"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits