An American Valentine's Day

14 Februar skyller det en rosa kjærlighetsbølge over USA. Jeg hadde ingen aning om at Valentine's Day var SÅ stort her i Amerika. 

Om morgenen våknet jeg opp til en pose sjokolade som vertsmor hadde kjøpt til meg. Da jeg kom på skolen hang det en rose på skaplåsen min. "Hemmelig beundrer?" tenkte jeg et lite sekund, før jeg så at nesten alle juniorskapene hadde en rose i låsen. Det viste seg at Javi(uttales Havi) hadde kjøpt roser til alle jentene i juniorklassa. Søtt!
Ballonger, roser, sjokolade og muffinser var overalt på skolen, og i lunsjen hadde alle tatt med seg mat. Det er veldig vanlig å ha en "fiesta" i lunsjen her, ved spesielle annledninger, der man tar med seg mat og snacks og deler med alle. Jeg fikk også en eske konfekt av en venninne. Alle TV-showene jeg bruker å se på tirsdager hadde alle et Valentine's Day tema.

Noen kjærester gikk lengre enn andre, og på parkeringsplassen etter skolen ventet dette for en av jentene på skolen. Kjæresten hennes går på en annen skole, og hadde pyntet bilen hennes med post it lapper med søte ord.

Heldigvis er ikke Valentinesdagen så stor i Norge. Hadde blitt dyrt for oss det! Kan tenke meg at alle butikker tjener maaaasse på slike dager!

Nå roper vertsfar på meg, han vil jeg skal komme å smake på grapefruiten han fikk av naboen. Blir nok aldri vant til å ha sitrusfrukt-trær i hagen!

Håper du hadde en fin valentinsdag!

-MALIN


  0 kommentarer på "An American Valentine's Day"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits