Junior Ring Ceremony

Torsdag fikk alle juniorene sine tradisjonelle ringer. Disse ringene var det valgfritt å kjøpe, og man kunne designe sin helt personlige ring på nettet. Jeg måtte så klart kjøpe en, for det er jo et kjempefint minne! Jeg kjøpte en av de minste ringene og valgte en hvit stein så jeg kan bruke den til hva som helst. Rundt steinen står det Bourgade Catholic i så liten skrift at man kan nesten ikke se det. Det står også 20 på en side av ringen og 13 på den andre siden av ringen, siden jeg er i klassen graduating 2013(selv får jeg ikke oppleve graduation siden jeg ikke er her neste år) 

For å få ringene måtte vi ha en seremoni, aka Mass, aka gudstjeneste... Etter at jeg nesten hadde sovet meg gjennom hele gudstjenesten(som var 3/4 på spansk) fikk vi endelig ringene våre. Etter at alle hadde fått sett på ringene sine, var det bildetaking, kakespising, og så rett hjem til leksene. 
Appropriate clothing, bare så det er sagt (jeg går ikke slik til vanlig). Hadde ikke høyhælte sko under 2 inches, så da måtte jeg ty til ballerinasko. Kjolen er forresten litt for kort for vår kleskode, men ble ikke ferska så da gikk det bra.

Her har alle girlsa fått ringene sine.Sam, Monique, Peyton, Paloma og meg.Stod i kakekø, og guttene bak meg spurte om jeg kunne ta bilde av dem så jeg kunne vise de norske guttene hvordan kjekke amerikanere så ut. "And mention we're not fat!" Btw, guttene går også med ringer her.Paloma, Kenia og meg.

Rings, rings, rings!


Sånn ser min ring ut. Den ser jo så klart litt annerledes ut i virkeligheten, men den er kjempesøt og jeg elsker den!

-MALIN


  0 kommentarer på "Junior Ring Ceremony"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits