South Pacific

I går dro jeg, Elisa og vertsfar til Tempe for å se en musikal. Tempe ligger en halvtime unna og er mest kjent for universitetet ASU(Arizona State University) som er amerikas fjerde største college. Musikalen vi skulle se het South Pacific, og er en veldig populær musikal. Denne musikalen er faktisk et broadwayshow på turne, så da kan jeg faktisk stryke "se en boradway-musikal" fra "ting jeg skal gjøre før jeg dør-lista". 

Musikalen var helt fantastisk, settingen var utrolig god og skuespillerne helt råe! Vi storkoste oss alle tre, og vertsfar(som hadde sett mange versjoner av denne musikalen før) syns dette var den beste musikalen han noen gang hadde sett.

Her er en trailer fra 2008(Han fra Glee var ikke med på årets turne..)

 

Etter at forestillingen fant vi ut at vi kom til å bli stående fast i trafikken en stund, så vi parkerte bilen og gikk på sightseeing rundt ASU-campusen. Og vi hadde en liten photshoot.

The Sun Devil. ASUs maskot.

Elisa <3

Pitchforks!

Vertsfar: "Pretend you're working at the bank!"

Hahaha.

 

Og da jeg kom hjem, ventet denne karen på meg: 

 

Idag har jeg hatt fri, grunnet Martin Luther King Jr. Day. Elsker at USA har så mange randome helligdager! Men selv om jeg hadde fri, så måtte jeg øve på historieprøva som jeg har i morgen.. Jeg fikk ihvertfall sove lenge! Denne uka har jeg to dager på skolen, og så er det Phoenix weekend! 

Vi snakkes,

-MALIN


  0 kommentarer på "South Pacific"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits