Min Amerikanske Jul

Min jul har vært veldig annerledes enn det jeg er vant til. Men det er jo en del av det å være en utvekslingsstudent, og så langt har jeg kost meg veldig. Det har vært litt av en opplevelse! Jeg har hatt en fantastisk juleferie så langt, og heldigvis er den ikke over enda! 

Forrige tirsdag var det siste skoledag etter en times lang matteeksamen, ferdig klokka ni, så herlig! Jeg og vertsfar dro på IHOP for å spise frokost og feire at jeg kom meg igjennom eksamenstida. Jeg brukte heeeeele lørdagen på å pugge på historieeksamen, og jammen fikk jeg noe ut av det også! 89 av 95 rette, en herlig A! (Ikke det at det betyr noe, men det er jo alltid gøy å få gode resultater). Engelskeksamen endte med en D+, så den snakker vi ikke noe mer om. 


IHOP! (Fantastisk fin skoleuniform, I know)

Pannekake til frokost, med pepperkake-kakao. Yummyy.

Forrige fredag til lørdag dro jeg til Elisa for å lage julekort. Vi hadde det kjempegøy og sov med glitter i senga. Det var igrunn glitter over alt.

Elisa har fem hunder, sju katter, en kanin, tre akvarium, en med en frosk, en med hundre saltvannsfisker, og en på rommet sitt med to SJØHESTER. 

Søndag stod vi på skøyter. Vår gruppe slo seg sammen med Scottsdalegruppa og brukte tre timer på skøytebana. De fleste av oss hadde stått på skøyter før, men det var noen som aldri hadde prøvd det før, så vi hadde det gøy da vi prøvde å lære dem det. De lærte fort og var racere etter de tre timene! 
SkviseeeElisa<3
Onsdag dro familien til Phoenix Theatre for å se "A Christmas Story". Dere har kanskje sett filmen? Gutten som ønsket seg et luftgevær, men alle sa han kom til å skyte seg i øyet? Stykket var utrolig bra og jeg storkoste meg veldig. Jeg elsker teaterstykker!


Noen av skuespillerne.

Faren til gutten i fortellingen vant denne lampa i en konkurranse. Vi har vitset mye om den lampa siden.

Så kom julaften. Jeg stod opp tidlig for å skype med de hjemme, som feiret jula hos bestemor og bestefar. Det var så koslig å se alle igjen, og jeg fikk være med på julegaveåpning. Jeg brukte igrunn hele formiddagen på å skype. 

Godklumpene mine!

Senere hadde familien et stoooort juleparty! Jeg bakte kakemann for anledningen, og de var superpopulære! Her i Arizona spiser man tamales på julaften. Tamales er mexicansk, spicy, og jeg likte det ikke. Savnet ribba og pinnekjøttet for å si det sånn.


Allsang! 
Dette bildet ble årets julekort. Eller, nyttårskort, vi var litt sent ute.


Søstrene mine.

Meg, Audrey, Leah og Carling, søskenbarnet "vårt".

Som jeg sa, så vitset vi veldig om den lampa. Og da vi våknet juledagsmorgenen så hang denne foran peisen til vertsmor. Da lo vi godt.

Christmas morning! Ser jo ut som supermodeller alle sammen.Her sitter jeg med årets "fangst". Godteriet fikk jeg i julestrømpa. Av mamma og de hjemme fikk jeg klokke og øredobber. Bestemor ga meg boka "The Help" på norsk. Fra vertsfamilien og meg selv(de hjalp til med å betale litt) fikk jeg Ipad. Av Audrey fikk jeg et skjerf og av Leah fikk jeg Victoria Secret parfymer. Også fikk jeg en del penger, som kommer godt med til Eastcoast-turen i juni! Takk alle sammen!

 Å åpne pakker på juledagsmorningen var veldig amerikanskt. Vertsmor vekte meg klokka ni og alle måtte komme ut  stua. Peisen var tent og julestrømpene var fulle av godteri. Så fikk vi alle en pakke hver. Da alle var ferdige med sin pakke var det tid for en ny runde. For meg var det smått med julegaver i år, men det gjorde meg ingenting.

Etter vi hadde lekt litt med gavene og ordnet oss, dro vi til "tante" for å spise middag. GOD middag. Og kake. Da alle hadde spist, samlet alle seg i stuen for å se at bestemor åpnet gavene sine. 

Ellers denne ferien har jeg bowlet, vært på kino, scrapbooket med Elisa(bilder kommer senere), shoppet, lekt med Ipaden, og vært med familien. Idag tok vi oss en awesome roadtrip til Sedona, som jeg skal skrive et innlegg om senere. Helt fantastisk fint der! Fikk til og med litt farge idag. I slutten av DESEMBER. 

I morgen feires nyttårsaften med venner, god mat, film, og kos. Godt Nyttår til alle dere hjemme, jeg savner dere!

-MALIN


  1 kommentarer på "Min Amerikanske Jul"

Postet av: Stine Tokle ♥
Såg kjempekoslig ut Malin! :) Håpe du har et fantastisk år i USA!
02.01.2012, 10:25
URL: http://www.garasjekatt.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits