Eksamenstid og sånt.

Lenge siden sist! Har hatt det ufyselig travelt i det siste, så får vel skylde på det, som alle andre bloggere. Her sitter jeg og skal ha tre eksamener, en i morgen, en på mandag, og en på tirsdag. Og da må det pugges! Heldigvis slapp jeg unna religionseksamen, fordi det er en seniorklasse, og hvis du er senior og har mer enn 93% så slipper du eksamen. I og med at jeg er en junior i en seniorklasse, så var de litt i tvil om jeg kunne slippe unna, men så hadde jeg 93,2% og de syns det hadde vært litt urettferdig om jeg måtte ta den, for jeg har jo jobbet like hardt som alle de andre som slipper unna. Uansett, her har det skjedd mye siden sist! 

Jeg har vært på AFS juleparty, noe som var kjempegøy! Jeg elsker alle afs-vennene mine, vi er en herlig koseklumpegjeng! Søndag skal vi ut på isen! Da skal hele gruppa gå på skøyter!


Elisa <3

Her kræsjer Malin tyskerfesten på vaskerommet, haha.Måtte sitte på julenissens fang! Også måtte jeg fortelle han om hvordan man feirer jul i Norge..

Alle måtte ha på seg navneskilt, og som en intern spøk måtte jeg gå rundt med denne.

På luciadagen fikk jeg innmari hjemlengsel. Savnet alt som hadde med Norge å gjøre, ville så gjerne spise en lussekatt og så savner jeg snø. Har ikke litt julestemning en gang.. Så prøvde å lette hjemlengselen litt med norsk mat og julemusikk. 


Forrige helg inviterte jeg noen av vennene mine på lysparadefest. Så alle kom hjem til meg på pizza å snacks, før vi dro for å se lysparaden. Så kom vi tilbake og satt på rommet mitt. Der pratet vi om alt mellom himmel og jord. Vi lærte til og med vertsøster hva European Song Contest, eller melodi grand prix, er, og viste henne Alexander Rybak og Lena på youtube.


I love this picture <3

Kos på rommet etter paraden

Onsdag forrige uke var det den årlige dansekonserten på skolen! Da måtte vi vise alt vi hadde lært i danseklassa dette semesteret, og jeg måtte danse solo! Jeg var så nervøs at jeg holdt på å krepere før teppet åpnet seg. Heldigvis jobber jeg best under press og framførte soloen med glans! Til og med bedre enn jeg noensinne hadde framført den. Stolt!


Hip hop

Her holdt jeg på å dø av nervøsitet!

Salsa

Jazz


Fredag var jeg på Glendale Glitters, en slags "juleby", med masse boder, lys(på palmetrærne så klart), utendørs kino, karuseller, og konserter. Var kjempe koslig! Hele byen var full, så da vi skulle spise var alt fullt, utenom en tysk restaurant. Så der satt vi da, uten å vite hva som var godt eller ikke. Endte opp med en kylling schnitzel, som var sånn passe god. Potetsalaten og kålsalaten(?) derimot....Fysja.
Prøvde mitt første karameliserte eple. Tok hundre år å spise den.Me and sissSchnitzel!

Lemonade i ølmugge!
I morgen er det engelsk-eksamen, så skal jeg på sleep-over med Elisa. Lørdag skal jeg stenge meg inne å pugge på historie-eksamen, og søndagen skal jeg skype med familien før jeg drar på roundtable!

Vi blogges! Ha en fin jul alle sammen!

-MALIN


  9 kommentarer på "Eksamenstid og sånt."

Postet av: jeansnorway
Søren meg en av de fineste sangene jeg har hørt på lenge! Fy søren, ble helt forelsket!♥ Helgesen
16.12.2011, 06:22
URL: http://www.jeansnorway.com/
Postet av: botasuggvip
Fy søren, ble helt forelsket!♥Søren meg en av de fineste sangene jeg har hør
16.12.2011, 06:34
URL: http://www.botasuggvip.com/
Postet av: av skulder
selskapskjoler
16.12.2011, 06:44
URL: http://www.selskapskjoler.net/
Postet av: iphone4sapple
Vill Du hjälpa till men bor för långt bort för att komma in i butiken
16.12.2011, 06:57
URL: http://www.iphone4sapple.dk/
Postet av: billigbrudklanning
yggispakke eller kjærlighet på pinne. Det har hjulpet masse, før var det rundt 15 stk som tisset i sengen hver natt, nå er det bare 1 eller 2! Og rommene ser mye bedre ut og!
16.12.2011, 07:08
URL: http://www.billigbrudklanning.se/
Postet av: true religion jeans
t av rapportar melder om at den auka bruken av internett som medium bryt ned kjedene som maktfaktor. Altså verkar faktisk verdsveven som ein desentraliserande faktor, i alle fall dersom produsentane vil.
16.12.2011, 07:23
URL: http://www.jeansdenmark.com/
Postet av: Astrid
Visste du at Lena fra MGP kjem fra Hannover? Kor kult e ikje det liksom? :)))))) heheheh

god jul jenta mi<3
16.12.2011, 07:47
URL: http://kjekt.blogg.no
Postet av: Elin
Goood jul søøte Malin! <3
16.12.2011, 13:10
Postet av: Malin
Astrid: Wow, så kult! It's a small world :D God jul Astridvennen <3 i miss you
16.12.2011, 23:30
URL: http://madebymalin.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits