Happy Holidays!

Da var juletreet allerede pyntet ferdig og julepynten er oppe. Her begynner de tidlig! Julelysene fra naboene skinner i vinduene og det spilles julemusikk på radioen. Eneste som mangler er nok snø, men det er litt for mye å be om når man bor i Arizona. Ja altså, det er jo forsåvidt kaldt her, for en Phoenician vel og merke, og det er forferdelig å gå på skolen en kald morning i skjørt. Men når skoledagen er over, er det godt å varmt igjen. 

I går fikk jeg pakke fra Norge! Mamma og bestemor hadde send hver sin pakke, med masse sjokolade, godterier og julegaver. Så herlig! Jeg fikk til og med "tre Nøtter til Askepott" på DVD, så nå blir det jul! Bestemor hadde skrevet et kjempe koslig brev og det ble jeg kjempe glad for. Jeg introduserte familien for gløgg i går. Gløggen ble kjøpt på et "verdensmarked" i forrige uke, så i går pyntet vi juletreet og drakk gløgg. Det var litt delte meninger om den, haha. 


Julekjeks, Det Nye, kakemenn, marsipan, julekalender, sjokoladeegg(når kom det til Norge forresten? Aldri hørt om) Julekjeks, smågodt, sjokolade, sjokolade og sjokolade, makrell i tomat, grøt, gryterett, julekuler, pocketbok, postkort, Tre Nøtter til Askepott! Skal bli bra rund denne jula!

Denne kjøpte vi i Minnesota på den skandinaviske butikken.

Cheetah har fått julekostyme på!

På torsdag dro hele gruppa mi for å se Adi, gutten i gruppa vår, spille i et teaterstykke. Vi hadde det veldig gøy, og han var kjempe flink! Etter stykket kjørte vi litt rundt for å se på julelysene. Da fant vi et helt utrolig dekorert hus! Det var så fantastisk! De hadde til og med ei gjestebok du kunne signere, så hele gruppa signerte "All the way from.." og landet sitt. 
Såpeboblemaskin

Santa lost his head!

Her er en video vi tok da vi kjørte forbi.  

 

Nå stikker jeg på AFS' Christmas Party!

-MALIN


  1 kommentarer på "Happy Holidays!"

Postet av: Kristine
åå sikkert kjempe kosli å feire jul i USA <3 kos d kjempe mykji Malin, kjempe glad i d ;* <3
05.12.2011, 09:25

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits