Uka som gikk..

Alt er ikke bare lek og morro her i Arizona. Denne søndagen har jeg brukt på et argumenterende essay om drinking age, som skal være ferdig til tirsdag. Er jeg ferdig? neeh. Er jeg halvveis? neeh. Heldigvis trenger jeg ikke strebe etter en A, for det teller jo ikke en plass. Men allikevel så må jeg jobbe, denne oppgava er verdt så masse at hvis jeg får stryk, så stryker jeg i hele faget. Og det vil man jo ikke.  


Research, research, research..

Ellers denne uka har det bare vært littegrann skole, thanksgiving, daffedager, osv. Jeg har vært syk hele ferien, så måtte gå glipp av Black Friday shoppingen, men det stoppet meg ikke fra internettshopping, haha. Min nye bestevenn, Malte, har vært på besøk et par ganger. Man setter virkelig pris på å få folk på besøk her, det skal jeg nok aldri ta for gitt når jeg kommer hjem! Vi har sett på film, gått rundt i nabolaget, gått på butikken, ja, det jeg stort sett gjør hjemme på Åndalsnes. Telefonen min tok selvmord i går, da den vibrerte seg av nattbordet på bakken, slik at den knakk i to, men ny mobil er bestilt, så den kommer i posten på torsdag. Ellers enn det har det vel ikke skjedd stort. Var på "World Market" i går og kjøpte meg litt Kinder sjokolade. Er jo forsåvidt ikke norskt, men føles jo litt som hjemme uansett. Malte ble ihvertfall glad da jeg spanderte litt. "Aaah, feels like home!"


maltemaltemalte

Skypet litt med mamma og Svein Arne idag, de har pyntet til jul, vært på julekonsert, og hjemme så snør det. Kjenner det stikker litt i magen når jeg tenker på alle juletingene jeg savner. Litt rart å se julelys og juletre, i skinnende sol og 22 grader. Jeg savner snø og brøtyebil, tenning av julegrana og julelys i bygatene, mamma som pynter til jul, de gode norske julesangene, kakao og pepperkake, skjerf og boblejakke, jeg savner forsåvidt ikke kulden, kunne gjerne hatt 22 grader OG snø. Men hey, jeg har ikke noe i mot å gå glipp av en kald januardag i minusgrader!! Her om dagen så hørte jeg buldring utenfor, og et lite sekund så trodde jeg det var brøytebilen, og skulle til å se ut av vinduet. Jeg fikk en så herlig følelse av å være hjemme, og at det snart skulle begynne å blinke gult i persiennene og at det ville snø under lyset av gatelysene. Raskt skjønte jeg det var et helikopter og at jeg ikke var hjemme allikevel. Da stakk det litt i hjertet. Men sånn ellers har jeg ikke hatt så veldig med hjemlengsel. Det begynner å bli verre nå mot juletider, men det er ikke så forferdelig at jeg ikke klarer å konsentrere meg om hverdagen her i Arizona. 

Det blir nok julesteming til slutt her og, neste uke skal det pyntes til jul! Vertsfar har kjøpt inn ei flaske med svensk gløgg han fant på "world market" og en adventskalender, jeg brukte nesten hele gårsdagen på å pakke inn alle julegavene til Norge, og radioen spiller julesanger hele tiden, så forhåpentligvis så kommer julestemningen til slutt. Og hvis ikke, vel, så har jeg jo alltids søtti til åtti julafter igjen.

Peace out!-Malin


  0 kommentarer på "Uka som gikk.."


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits