Happy Thanksgiving!

I går feiret amerikanerne thanksgiving. Vi feiret hos vertsmors tante, som hadde stelt istand til fest. Alle tok med mat, og det luktet kjempe godt da vi gikk inn døra. Huset var fullt av slekt jeg aldri har møtt før, og hvor enn jeg snudde meg måtte jeg introdusere meg selv. "This is our exchangestudent. She's from Norway".

Før vi dro måtte vi ha en photoshoot:
Vi spiste middag utendørs, ved bassenget(Ja, her er det enda November og man kan sitte ute å spise. Så herlig!). Der hadde "gammeltante" satt opp langbord med maaaaasse mat. Søtpoteter, kalkun, skinke, potetmos, salater, "stuffing", mac'n'cheese, saus, bønner og så videre. Var flink jente og prøvde alt som var på bordet. Visse ting smakte ikke helt som forventet, det luktet godt men smakte spesielt. Mens noe av det var veldig godt, spesielt en salat med epler, druer, nøtter, og marshmallow som ble min nye favoritt. "Stuffing" derimot, som er laget av brødsmuler og litt diverse, var noe som ikke falt i smak hos meg. 


Desserten bestod av all slags paier og kaker amerikanerne liker. Kirsebærpai, spesielt gresskarpai(den er favoritten på thanksgiving), blåbærpai, ostekake, rice crispy treats, brownies, osv. Prøvde litt av alt som var der, men gresskarpai er ikke noe jeg er helt frelst av. Rice crispy treats derimot (som jeg har smakt før, hjemme i Norge) er kjempegodt! 

Da vi kom hjem var det tid for familiekveld. Vi satt i stua og fortalte alle hva vi var takknemlige for, og etter det så vi CMA's, Country Music Awards. Familien min er countryfans! 

Det var jo en opplevelse dette og. Min første thanksgiving! Med kalkunen og gresskarpaien og hele pakka, akkurat slik jeg har sett for meg at det skulle være, kanskje til og med bedre. I morgen er det Black Friday, der nesten alle butikker har helt insane salg og tilbud og folk telter utenfor butikkene dager før. Det skal visstnok være helt sykt med folk, og timevis med køer. Så hvis du skal bestille noe fra amerikanske nettbutikker, gjør det nå! 

En siste ting; Verdens beste bestemor fyller år idag! Jeg savner deg veldig bestemor og skulle gjerne ringt deg for å synge bursdagssangen til deg, men jeg tror nok Theodor og Lasse tar seg av den saken. Gratulerer så masse med dagen, i love you! -Din lille Due.

-MALIN

 


  0 kommentarer på "Happy Thanksgiving!"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits