Minnesota; Dag 5 og 6

Her er fortsettelsen og siste innlegg om Minnesotaturen. 

I dag sluttet vi tidlig på skolen, noe som var utrolig herlig, for jeg er dødslei av skole. I morgen er det Thanksgiving! I år skal det feires hos vertsmors tante. Min første, og sikkert eneste, thanksgiving! I kveld får jeg besøk av Malte, en tysk utvekslingsstudent som ikke bor så langt unna. Alltid like gøy å henge med andre utvekslingsstudenter!

Søndag dro vi til brudeparets hus for å hjelpe dem med å spise opp middagsrestene. De bodde i et utrolig fint nabolag, med gigantiske hus. Grunnen til at de har råd til å bygge disse store husene, er fordi husene ligger midt utti hutteteita. Etter spisingen dro vi på kino å så "In Time" med Justin Timberlake, og den filmen anbefalest på det sterkeste. Senere dro vi på flyplassen for å sende Leah hjem til Omaha og etter det dro vi til downtown St.Paul for å bo i en leilighet som vi hadde fått låne av søskenbarnet til vertsfar. Leiligheten var kjempe moderne og hadde verdens kuleste utsikt over storbyen. 

 Dagen etter var det shopping som stod på agendaen. Vi våknet ganske sent, pakket alle tingene og kjørte litt rundt St. Thomas for å sjekke ut skolen igjen. I St. Paul fant vi en butikk som het "Ingebritsen's", en skandinavisk (les: mer norsk) butikk som solgte en haug med ting fra de skandinaviske landene. Jeg kjente en liten hjemlengsel trenge på da jeg så alle de norske juletingene de solgte. Etter en lang tid inne i den butikken dro vi tilbake til "Mall of America" for å gjøre unna litt juleshopping. Nå er jeg endelig ferdig med gavene som skal sendes hjem. De må bare pakkes inn først, noe jeg ikke har fått meg selv til å gjøre enda. Brukte et par timer, og et par tusenlapper der inne.


Første gangen jeg så noen har blitt "pulled over" (haha norsken min er ikke helt den samme) 

Minnesota's State Capital.Kjøpte dyyyyr melkesjokolade.. 

Julestemning!

Uffda-sokker.. Alle i Minnesota sier "uffda"Noen har tatt "Go Green" til nye høyder. (Legg merke til peace-skiltet i hagen)

Vi kom oss hjem i ett-tiden, og jeg fant senga i halv to-tiden. Skal si det var ei trøtt jente som kom på skolen på tirsdagen! 

Dette må nok ha vært noe av det beste jeg har opplevd i mitt opphold her i USA. Om du noen gang får sjansen, dra til Minnesota! It was awesome!

-MALIN


  0 kommentarer på "Minnesota; Dag 5 og 6"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits