Statusrapport; Oktober

Oktober har vært en lang, men kort måned. Den gikk fort forbi, men alt det jeg har fått oppleve gjør at den virker kjempe lang.

I oktober:

-Var jeg i dyrehagen, og i den botaniske hagen.

-Tenkte jeg på engelsk ca. 60% av tiden, tenkte på engelsk, telte på norsk.. Rart det der, men det går fortere å telle på norsk.

-Gikk det veldig opp og ned, jeg var glad den ene dagen, trist den andre.

-Trivdes jeg på skolen det meste av tiden. Hvis du ser bort i fra når engelsklæreren vår synes det var på tide å gi masse lekser, som oftest var/er på fredager. "Due Monday students, have a nice weekend".. "I was going to, until we had your class"...

-Har jeg følt meg trøtt hele tiden. Hadde ingenting å si om jeg la meg klokken åtte eller tolv, jeg sovnet alltid i religionstimen fordi jeg var så trøtt. Og religionstimene er ganske chille og læreren er kul, så det gjør igrunn ikke noe.

-Ble jeg så vant til skoleuniformen at jeg går med den fra jeg står opp til jeg legger meg. Jeg går til og med på restauranter og shopping i skoleuniform.

-Hadde, og har enda, en liten pause når det kommer til fremgang i språket. Det stokker seg av og til og da blir alt bare mumling. Føler det ikke går fremover.

-Laget jeg mitt første norske måltid, boller og pannekaker!

-Var jeg på mitt andre Roundtable sammen med en fantastisk gjeng AFSere som jeg har begynt å bli glad i!

-Fikk jeg oppleve ekte amerikansk halloween og alt som skjer i forveien

-Gikk vi fra høstsesong til vintersesong, som betyr basketball istedenfor amerikansk fotball, Sokker i skoene og ingen sandaler på skolen, BCHS Hettegensere over skoleuniformen, kalde morninger og varme ettermiddager, vifta på rommet er skrudd av og folk er ute å går i nabolaget. Det er som om alle våknet opp fra dvale.

Nå går vi inn (okei, vi er jo omtrent halvveis nå, Treigemalin) i November. Snart er det jul og radioene har allerede begynt å spille julesanger. Ja, seriøst. Etter thanksgiving skal vertsmor pynte juletreet. Whaat? Ja, det sa jeg og. Da svarte hun: Det er jo bare to uker til jul etter thanksgiving! Vi må jo begynne å pynte!.. Jaja! Så får vi håpe julestemninga kommer sakte men sikkert, selv om det ikke blir noen hvit jul på meg. 

Peace out!
-MALIN

 


  0 kommentarer på "Statusrapport; Oktober"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Jeg er ei jente fra Møre og Romsdal som er på utveksling i Phoenix, Arizona skoleåret 2011/2012. Dette er min blogg om utvekslingsåret mitt og alt som følger med det å være en utvekslingsstudent. Reiser med AFS. Skulle du ha noen spørsmål angående utveksling, er det bare å ta kontakt på malinsogge@hotmail.com.

dager siden avreise!
dager til avreise


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


Blogg
Før avreise
Året i USA

favoritter


AFS
Astrid i Tyskland
Birte i USA
Cathrine i USA
Elfi i England
Helle i USA
Utvekslingsblogger.com

designet er laget av:


Caroline Maria

hits